Zorgwoningen

In woongebouw De Tribune van Laan van Spartaan zijn 59 woningen met een zogeheten 'zorggarantie'. Zorginstelling Cordaan biedt hier een uitgebreid serviceaanbod, waar u pas gebruik van maakt wanneer ú dat wilt. U woont dan niet alleen op een supercentrale plek, met tram, bus, metro en de A10 om de hoek. U heeft ook de zekerheid van zorg op maat, voor nu of in de toekomst.

Goed voorzien
Als u kiest voor een zorgwoning in De Tribune, kunt u bovendien gebruik maken van de fitnessclub in uw eigen gebouw. Of u gaat naar de sporthal of de badmintonclub in de wijk. Met al die sportieve voorzieningen is er altijd leven op straat, ook 's avonds. Uw auto parkeert u veilig in uw eigen parkeergarage. Binnendoor bent u zo thuis.

Aangepaste woningen
In De Tribune zijn ook 24 woningen voor mensen met een lichamelijke beperking, een verstandelijke handicap of cliënten van de RIBW. Cordaan biedt hen geschikte woonvoorzieningen en ondersteunende functies.

Blijf op de hoogte
De zorgwoningen zijn sinds medio 2011 te huur bij Cordaan. Zorg dat u op de hoogte blijft en meld u aan voor de digitale nieuwsbrief over Laan van Spartaan!

Wat is Cordaan?
Cordaan levert zorg en ondersteuning in Amsterdam aan ouderen, chronisch zieken en verstandelijk gehandicapten. Uitgangspunt bij Cordaan is dat mensen zo gewoon mogelijk kunnen leven, volgens eigen keuzes en gewoontes.