Seniorenwoningen

Of je nu 18 bent of 88, iedereen wil prettig wonen. Ymere maakt het mogelijk, ook als u een dagje ouder wordt. Wat dacht u van een comfortabel seniorenappartement voor 55-plussers, met zorggarantie? Midden in het leven en met geweldige voorzieningen bij de hand? Dit vindt u in De Tribune, een markant gebouw aan de Laan van Spartaan in Bos en Lommer. Kom zelf eens een kijkje nemen.

De Tribune biedt onder meer ruimte aan 56 seniorenwoningen, waar u tot op hoge leeftijd zelfstandig kunt blijven wonen. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van de nodige aanpassingen. Zo kunt u er ook terecht als u afhankelijk bent van een rolstoel. De appartementen hebben twee slaapkamers, een balkon of loggia.

Verder hebben ze stadsverwarming, dus geen gasaansluiting. Dit past bij de duurzame en moderne opzet van De Tribune. Er zijn 10 verschillende typen seniorenwoningen, variërend in oppervlakte van 70 tot 85 m2.

Geïnteresseerd?
Om voor de woningen in aanmerking te komen dient u ingeschreven te staan bij Woningnet en is uw (gezamenlijke) inkomen maximaal € 33.614,- bruto per jaar.

Huurprijzen
De huur van de seniorenwoningen valt binnen de huurtoeslaggrens en zal inclusief servicekosten ongeveer € 650,- per maand bedragen.

Meer informatie
Wilt u meer weten of u aanmelden als geïnteresseerde, dan kunt u naar onze website: www.ymere.nl/laanvanspartaan. Ymere houdt u dan op de hoogte van de inschrijfmogelijkheden, start verhuur, open huis en andere activiteiten.

Telefoon
Hebt u geen toegang tot internet of wilt u liever direct iemand spreken? Bel naar Ymere (088-0008900) en vraag naar de seniorenwoningen aan de Laan van Spartaan. Wij sturen u graag de informatie per post.

Download hier de verhuurbrochure.