Cordaan geeft nieuwe invulling aan locatie Cocos Keuken

Op Laan van Spartaan wordt de komende tijd een nieuw project opgezet rondom koken en eten. Dit project wordt opgezet vanuit Cordaan op de locatie waar voorheen Coco’s keuken was gevestigd.

Anke Van Hage van ‘Met Elkaar Sterk’: ‘De komende maanden gaan we op Laan van Spartaan beginnen met het inrichten van onze eigen “thuisafgehaald” locatie. Overdag wordt er gekookt door mensen met een verstandelijke beperking, in een mooie, professionele keuken. Aan het einde van de dag kunnen bewoners van Cordaan en mensen uit de wijk dan een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd komen afhalen in de daarvoor speciaal ingerichte “thuisafgehaald plek”.
Naast dit nieuwe horecaproject komt er in het pand ook ruimte voor een creatieve kunstwerkplaats en textielatelier. Overdag zullen cliënten van Cordaan hier aan de slag gaan met verschillende technieken en met elkaar tot mooie eindproducten komen.’

Mensen die zich op vrijwillige basis willen zitten voor dit culinaire project kunnen contact opnemen met Anke van Hage via 06-16394939 of anke@metelkaarsterk.nl.